Velkommen til Tandlægerne i Løgumkloster

Vi er et team af 4 tandlæger, 1 tandplejer og 7 klinikassistenter, som lægger stor vægt på at have en afslappet atmosfære på klinikken og på at have god tid til den enkelte behandling.
Vores måde at arbejde på, gør det lettere for dig, som måtte have det svært med at sidde i en tandlægestol. Mange mener, at de lider af tandlægeskræk, men det er vores erfaring, at det er et spørgsmål om at gøre tingene på en måde og i et tempo, som passer til den enkelte.
Sammen finder vi den rigtige løsning for dig og dine tænder, og det behøver ikke nødvendigvis at være den dyreste behandling.
Hvis det er lang tid siden, du sidst har været til tandlæge, er du velkommen til at komme og få en uforpligtende vurdering af dit behandlingsbehov.

Status på klinikken:

Julen 2020: Tandklinikker er ikke omfattet af den nye nedlukning, så vi har normal drift og har også et beredskab imellem jul og nytår med telefontid fra 8.45 til 10.00 mandag d. 28. og onsdag d. 30/12.

Vi kan nu igen lave alle tandbehandlinger. Vi tager selvfølgelig fortsat de nødvendige forholdsregler, så alle kan være trykke  ved  at komme til tandlæge. Det gælder fortsat, at vi beder om, at man ikke møder op på klinikken uden en forudgående aftale.
Ligeledes skal man ikke møde til en aftale, hvis man har tegn på sygdom, men i stedet ringe og få aftalen ændret.

Finansiering

Vi tilbyder finansiering af din tandbehandling gennem vores samarbejdspartner Denti. Læs mere om mulighederne her.